Uw bestelling tot nu toe:

Afrekenen
 

Wij bezorgen dagelijks van
09.00 tot 20.00 uur

 

Bezorgtijden  30-60 min.
      
Bezorgkosten   :  
vanaf  € 25,-  gratis
tot  € 25,-  € 2,50


Afrekenen contant bij aflevering.


Alle prijzen zijn incl. btw

 

Indien u op de camping of in een appartementencomplex laat bezorgen, bellen wij u bij vertrek en u wordt verzocht bij de receptie op de koerier te wachten

Copyright
Deze website is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van de Koffiekajuit en Restaurant het Wantij te Schiermonnikoogn. Alle foto's en het ontwerp van de website: © Paul Rekker Zuidlaren

Privacyverklaring
Uw gegevens en het doel van het verzamelen van deze gegevens.
· Contact gegevens: (Uw email adres, naam, huisadres, telefoonnummer enz...)
Uw contact gegevens worden alleen gebruikt als u een boeking maakt. Uw contactgegevens zullen nooit verkocht / aangeboden worden aan derde partijen.
· Bestelgegevens: Uw bestelgegevens worden alleen gebruikt op het moment dat u deze bestelling plaatst. Statistieken waarin deze gegevens verwerkt zitten kunnen gebruikt worden om onze service te verbeteren.
· Technische gegevens: (Browser type, scherm instellingen etc.)
Uw technische gegevens kunnen gebruikt worden om onze service te verbeteren.
Wij zullen uw gegevens nooit aan derde partijen aanbieden. Uw gegevens worden alleen gebruikt om uw bestelling te realiseren. Wij sturen u geen ongevraagde reclame of e-mail. De mogelijkheid bestaat dat wij van rechtswege gedwongen wordt uw gegevens kenbaar te maken. Wij accepteren geen verantwoordelijkheid ten aanzien van de werking en inhoud van de geplaatste links op deze website. Wij behouden ons het recht voor om deze verklaring te allen tijde te kunnen wijzigen.

Algemene voorwaarden
Dit bedrijf handelt volgens de Uniforme Voorwaarden Horeca zoals deze is opgesteld door de horeca branche.
Bekijk de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) Voor het bekijken van de Uniforme Voorwaarden Horeca heeft u het
gratis te downloaden programma Adobe Reader nodig.

Disclaimer
Het onderstaande is van toepassing op de website.
- Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
- Wij spannen ons er voor in de inhoud van de website regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk
dat de inhoud onvolledig en / of onjuist is.
- Wij kunnen op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie op deze website.
- Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de publicatie van de informatie op deze website.

Alle rechten van deze website zijn voorbehouden aan ons en de fotoafbeeldingen aan de betreffende fotograaf, tenzij anders vermeld.
Wij behouden ons het recht voor, deze disclaimer te wijzigen wanneer wij vinden dat daar aanleiding voor is.

Wij streven naar een zorgvuldige controle van de informatie op onze website, opdat de informatie actueel, nauwkeurig, feitelijk juist en dus betrouwbaar is.
Ondanks de constante zorg en aandacht voor de kwaliteit van de inhoud kunnen wij niet altijd garanderen dat de informatie altijd volledig, nauwkeurig of bijgewerkt is. Er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend. Wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele onvolkomenheden en/of onjuistheden.
Op alle gedane offertes en aangegane verplichtingen, zowel mondeling als schriftelijk, zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing zoals gedeponeerd bij de Arrondissementsrechtbank en de Kamer van Koophandel en Fabrieken te 's-Gravenhage. Op uw eerste verzoek zenden wij u kosteloos een exemplaar toe. U kunt de UVH ook op deze website vinden onder de button 'voorwaarden'.
Wij kennen de risico's van het boeken via internet en doet alles om het boeken op een zo veilig mogelijke manier te doen verlopen. Als u een boeking maakt via onze website dan gaat u akkoord met de annuleringsvoorwaarden.